Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende acupressuurmassage waarmee (werkgerelateerde) klachten zoals stress en RSI/CANS wordt voorkomen.
Het is een zeer effectieve manier om bloed- en lymfecirculatie te stimuleren waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toenemen en de energiebanen beter gaan stromen. Afvalstoffen worden beter afgevoerd. Na de behandeling op de speciaal voor deze massage ontworpen stoel voelt men zich ontspannen en verfrist.
De massagetechniek is gebaseerd op de traditionele Japanse acupressuurmassage, waarbij hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen gemasseerd worden.
De behandeling duurt 15 minuten en de kleding kan gewoon worden aangehouden. Hierdoor zijn de sessies makkelijk in te plannen en voor iedereen toegankelijk.

De klachten waar stoelmassage onder andere een gunstige invloed op heeft

  • RSI/CANS
  • Hoofdpijn
  • Rugklachten
  • Pijnlijke spieren en gewrichten
  • Vermoeidheid en concentratieproblemen
  • Alle stress gerelateerde klachten


Het effect van stoelmassage

Stoelmassage bevordert de circulatie, zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Met stoelmassage komt het lichaam weer in balans waardoor stress en vermoeidheid minder kans krijgen. Na een behandeling voelt men zich ontspannen en verfrist. Met hernieuwde energie kan men weer aan het werk. Door regelmatig van een stoelmassage te genieten wordt de weerstand verhoogd.

De TouchPro stoelmassage is ook ideaal voor bedrijven.